Последни соби
Поглед од улица Pogled sa ulice
Поглед од улица Pogled sa ulice
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Поглед од улица
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Тоалет
Тоалет
Тоалет
Тоалет
Растојание од
  • Плажа: 80 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt