Препорака!
Растојание од
  • Плажа: 900 m
  • Центар: 300 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt