Hotel Hilton Hurghada Plaza

Ја издвојуваме оваа недела

Hotel Hilton Hurghada Plaza

Растојание од
  • Центар: 8000 m
  • Аеродрома: 13 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt