Сместување приспособено за деца
Hotel Sunset Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Hotel Sunset Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Hotel Sunset Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Bar
Bar
Izgled terase
Izgled terase
Izgled terase
Izgled terase
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Recepcija
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Растојание од
  • Центар: 1500 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt