Препорака!
Spoljašnji Eksterijer
Eksterijer
Eksterijer
Terasa
Terasa
Terasa
Terasa
Terasa
Terasa
Terasa
Soba
Soba
Soba
Soba
Soba
Soba
Soba
Kuhinja
Kuhinja
Enterijer
Kupatilo
Kupatilo
Растојание од
  • Плажа: 150 m
  • Центар: 0 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt