Сцецијална понуда
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Внатрешен изглед на Вилата
Внатрешен изглед на Вилата
Двор
Двор
Двор
Двор
Ресторан
Ресторан
Ресторан
Надворешен изглед на Вилата
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите,
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Тоалет
Тоалет
Тоалет
Изглед на балконот
Изглед на балконот
Изглед на балконот
Растојание од
  • Плажа: 160 m
  • Центар: 50 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt