Одлична цена
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Dodatni sadržaj
Dodatni sadržaj
Dodatni sadržaj
Izgled terase
Izgled terase
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijar hotela
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 80 m
  • Центар: 80 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток: