Сместување приспособено за деца
Pogled sa ulice
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Dvorište
Растојание од
  • Плажа: 170 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток: