Vila Castelletti Queen`s Castle

Препорака!
Izgled terase
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Dvorište
Dvorište
Dvorište
Enterijer kupatila

Vila Castelletti Queen`s Castle

Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 600 m
  • Центар: 900 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt