Hotel Theophano Imperial Palace

Сместување приспособено за деца
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Restoran
Restoran
Dodatni sadržaj
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila

Hotel Theophano Imperial Palace

Растојание од
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt