Hotel Alan Xafira Deluxe Resort & Spa

Сместување приспособено за деца
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Aqua Park

Hotel Alan Xafira Deluxe Resort & Spa

Растојание од
  • Плажа: 500 m
  • Аеродрома: 100 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt