Hotel Antique Roman Palace

Ја издвојуваме оваа недела
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Dvorište
Dvorište
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Plaža

Hotel Antique Roman Palace

Растојание од
  • Плажа: 20 m
  • Аеродрома: 122 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt