Hotel Aska Just In Beach

Препорака!
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Enterijer hotela
Recepcija
Bar
Bar
Bar
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Izgled terase
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Plaža
Plaža

Hotel Aska Just In Beach

Растојание од
  • Аеродрома: 107 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt