Одлична цена
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Bar
Bar
Bar
Bar
Bar
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Tobogani
Dvorište
Dvorište
Plaža
Plaža
Plaža
Plaža
Plaža
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Igraonica za decu
Igraonica za decu
Wellnes i SPA centar
Wellnes i SPA centar
Teretana
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Растојание од
  • Аеродрома: 9 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt