Сцецијална понуда
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
eksterijer hotela
Recepcija
Bar
Bar
Bar
Enterijer hotela
Enterijer sobe
enterijer sobe
Enterijer sobe
enterijer sobe
enterijer sobe
enterijer sobe
enterijer sobe
enterijer sobe
enterijer sobe
enterijer sobe
enterijer kupatila
enterijer kupatila
enterijer kupatila
enterijer kupatila
restoran
restoran
restoran
restoran
restoran
restoran
bašta
dodatni sadržaj
spoljašnji bazen
Sherwood hoteli spoljašnji bazen
igraonica za decu
aqua park
aqua park
tobogani
Plaža
Plaža
Растојание од
  • Плажа: 750 m
  • Аеродрома: 10 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt