Maxx Royal Kemer Resort

Препорака!

Maxx Royal Kemer Resort

Растојание од
  • Центар: 600 m
  • Аеродрома: 60 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt