Nova ponuda
Hotel Oscar 2*
Растојание од
  • Плажа: 450 m
  • Центар: 200 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt