Превоз на патници

Доколку сакате да изнајмите автобус, минибус, комбе или автомобил за посебна пригода, според вашите желби и потреби (како свадби, трансфери, деловни или индивидуални патувања), а немате сопствено возило или ви треба професионална услуга, ви стоиме на располагање за сите ваши прашања.

Нашата флота вклучува:

Тип на возило Марка на возилот Тип / модел

бр. седишта

}}quot;.{{{wpml_tag_26}}}quot;”,”3″:1}’>Годината на производство
Автобус Ayats Eclipse 89 2014
Автобус Ayats Atlas 2 63 2010
Автобус VDL Berkhof 87 2009
Автобус King Long 51 2011
Автобус Renault Master 16+1 2013
Комбе Opel Vivaro 8+1 2010
Комбе Renault Traffic 8+1 2009
Комбе Renault Traffic 8+1 2017
Комбе Renault Traffic 8+1 2017
Патничко возило Audi A6 4 2014

За сите информации можете да не контактирате на телефонските броеви на агенцијата или на e-mail  на Автобуски превоз [email protected].

Početna
Hit ponude
Kontakt