ЗА НАС

Barcino Tours - Вашиот доживотен партнер

Туристичката агенција Barcino Tours е основана во 2003 година. Во изминатите осумнаесет години се наметнавме како една од водечките агенции во Србија во областа на организација на туристички патувања.

Денес сме модерна агенција со четиринаесет филијали во Белград, Нов Белград, Нови Сад, Крагуевац, Врњачка Бања, Лесковац и Ниш. Сертификатите на корисниците на нашите услуги ни даваат право да се сметаме за искусен и сигурен организатор на патувања во земјата и странство. Со текот на времето, ние сме специјализирани за грчкиот и бугарскиот брег, сместување на гости во Врњачка Бања, индивидуални патувања, далечни дестинации, организација на студентски екскурзии и рекреативни настави, летни училишта за јазици низ светот…

Туристичката агенција Barcino Tours има ОТП лиценца А категорија, број 183/2021 од 19.11.2021 година.

Туристичката агенција Barcino Tours има голем број филијали во Белград и низ Србија. Видете гранки

Travel konsultanti po poslovnicama

Филијала во Белград, Десанка Максимовиќ 2/1

Филијала Delta City, Jurija Gagarina 16

Филијала Stop Shop Retail Park Борча, Братства и единства 2G

Филијала Нов Белград, YUBC, Бул. Михајла Пупина10A/23

Филијала Стадион Shopping Center, Заплањска 32

Филијала Ниш, Цар Душанa 35

Филијала во Нови Сад, Železnicka 16

Филијала Крагуевац, Милоја Павловиќ10/4

Филијала Лесковац, Јужноморавски бригади 36

Филијала Зрењанин, Светозара Марковиќ 2

Филијала Чачак, Хајдук Вељкова 6A

Početna
Hit ponude
Kontakt