Го издвојуваме денешниот ден
Растојание од
  • Плажа: 400 m
  • Центар: 400 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt