Време е да започнете да ја планирате Новогодишната ноќ!

авионска карта + хотел по избрана услуга + повратен трансфер на дестинацијата

Добредојдовте во Истанбул! Град кој привлекува милиони туристи годишно, благодарение на богатите содржини што ги нуди, зградите, културно - историските знаменитости....

Индивидуален план и програма за патување:

Цена по патник (3 ноќи / 4 дена)
Skopje Istanbul Skopje
Цената е дадена за целиот престој ПО ОСОБА Доручек
Divani Ali Hotel 4* 450
Ahmet Efendi Konagi 5* 505
Innova Sultanahmet Istanbul 4* 550
Baron Hotel 4* 580
Amiral Palace Hotel 5* 640

Во цената на аранжманот е вклучено:

Превоз

Повратен авионски билет со сите такси на директниот лет Скопје – Истанбул – Скопје
Сместување врз основа на избраната услуга
Повратен трансфер на дестинацијата

Во цената на аранжманот не е вклучено:

Здравствено осигурување
Индивидуални патни трошоци
Задолжителна доплата за новогодишната вечера. Доплатата се врши на лице место.

Начини за плаќање:

Авионските билети се плаќаат во целост, во готово или преку сметка
Плаќањето за хотелско сместување и други видови услуги се врши со авансно плаќање во износ од 40%.
За резервации направени помалку од еден месец пред почетокот на патувањето, плаќањето се врши во целост.

Важни забелешки:

-Цените и достапноста се предмет на промена до моментот на резервација.
-Пасошот мора да важи најмалку 6 месеци по патувањето
-На граѓаните на Македонија не им е потребна виза за Истанбул
-Преку нашата агенција можете да резервирате патување со поаѓање од кој било град
-Можете да го изберете датумот на поаѓање како и должината на престојот на дестинацијата

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt