Авионски билети

Сакате евтини авионски билети за вашето следно патување? Ќе ви ги обезбедиме најевтините авионски билети на сите линии на авиокомпании кои се во системот за резервации AMADEUS . Нашиот тим на авиокомпанијата ќе ви помогне при изборот на најдобрата опција за лет и ќе ви го предложи најоптималното патување до посакуваната дестинација.

Продажбата на авио билети е следна: по приемот на барање од клиент, нашите вработени ќе се потрудат да ви обезбедат што повеќе детали за патувањето, во однос на флексибилноста на датумите и часовите на летот на посаканата авиокомпанија, распоредот на летови , итн го понуди најдоброто решение. Во најбрз можен рок, тие ќе ви достават понуда со опции за моментално достапни седишта, информации за детали за летот, цени со даноци и дополнителни трошоци.

Ќе ви обезбеди и основни информации за условите за откажување и промени на авионскиот билет. Кога ќе се одлучите за една од понудените опции, агентот ќе ви достави потврда со конечната цена, опцијата за важност и рокот на плаќање. Кога ќе се издаде авионскиот билет, ќе го добиете во електронска форма во најкраток можен рок.

Вести:

Од 4 јануари 2022 година, Air Serbia ќе започне со воспоставување линии од јавен интерес од аеродромот Константин Велики во Ниш и аеродромот Морава во Краљево.

Air Serbia ќе сообраќа на редовни линии меѓу Ниш и Белград, Истанбул, Франкфурт (Хан), Келн и Љубљана , а ќе   има летови  од Краљево до Истанбул .

Овие дестинации ќе се поврзуваат двапати неделно, со исклучок на линијата Белград-Ниш, која ќе сообраќа со четири неделни летови. Авио билетите се во продажба. Дополнително, во текот на летната сезона сезонски летови ќе се вршат и на линиите Ниш-Тиват и Ниш-Атина, како и Краљево-Солун и Краљево-Тиват.

Avion kruži oko zemlje

Повратно патување:

Ниш – Белград
Период на патување: 7-јан-2022. – 26 март 2022 година. од 6.254 динари


Ниш – Истанбул
Период на патување: 4-јан-2022. – 26 март 2022 година. од 7.434 динари


Ниш – Љубљана

ilustracija karte za avion

Период на патување: 4-јан-2022. – 26 март 2022 година. од 7.434 динари


Ниш – Кан
Период на патување: 6-јан-2022 година. – 26 март 2022 година. од 8.024 динари


Белград – Ниш
Период на патување: 6-јан-2022. – 26 март 2022 година. од 6.254 динари


Краљево – Истанбул
Период на патување: 5-јан-2022. – 26 март 2022 година. од 6.844 динари

 

*Надоместокот за услугата не е вклучен во цената на билетот

Специјални попусти и организиран трансфер до аеродром. Ви стоиме на располагање за сите ваши прашања. Можете да го испратите вашето барање на [email protected].

 

Ваш Barcino Tours!

Početna
Hit ponude
Kontakt

Poštovani putnici,

Usled novonastale situacije i blokade računa Barcino Toursa, obaveštavamo sve putnike koji imaju uplaćene aranžmane za 2024. godinu da se obrate osiguravajućoj kući Millenium Osiguranje, www.mios.rs, oko naplate svojih potraživanja. Potrebno je da tom prilikom imate Ugovor o Putovanju, Program putovanja, koji imate u download sekciji našeg websajta, Opšte Uslove Putovanja, koje imate na našem websajtu, Priznanicu o uplaćenim sredstvima i Garanciju Putovanja, koju ste dobili prilikom zaključenja ugovora.

Za sva dodatna pitanja se možete obratiti na email [email protected].

Srdačan pozdrav,

Barcino Tours