Kempinski Hotel Grand Arena

Одличен квалитет

Kempinski Hotel Grand Arena

Растојание од
  • Центар: 1200 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt