Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Grand Bahia Principe Bavaro 5*
Растојание од
  • Плажа: 1000 m
  • Центар: 50000 m
  • Аеродрома: 25 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт
Телефон за контакт

Опис

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt