Citymax Hotel Bur Dubai

Препорака!
putovanje_dubai_citymax_bur_dubai2.jpg
putovanje_dubai_citymax_bur_dubai4.jpg
putovanje_dubai_citymax_bur_dubai5.jpg
putovanje_dubai_citymax_bur_dubai7.jpg
putovanje_dubai_citymax_bur_dubai8.jpg
putovanje_dubai_citymax_bur_dubai1.jpg
putovanje_dubai_citymax_bur_dubai10.jpg
putovanje_dubai_citymax_bur_dubai9.jpg
putovanje_dubai_citymax_bur_dubai6.jpg
putovanje_dubai_citymax_bur_dubai3.jpg

Citymax Hotel Bur Dubai

Растојание од
  • Аеродрома: 12 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt