Hotel Amwaj Rotana

Препорака!

Hotel Amwaj Rotana

Растојание од
  • Плажа: 30 m
  • Аеродрома: 25 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt