Hotel Habtoor Grand Resort

Препорака!
dubai_putovanje_habtoor_grand_resort_spa37.jpg
dubai_putovanje_habtoor_grand_resort_spa31.jpg
dubai_putovanje_habtoor_grand_resort_spa35.jpg
dubai_putovanje_habtoor_grand_resort_spa36.jpg
dubai_putovanje_habtoor_grand_resort_spa32.jpg
dubai_putovanje_habtoor_grand_resort_spa33.jpg
dubai_putovanje_habtoor_grand_resort_spa34.jpg

Hotel Habtoor Grand Resort

Растојание од
  • Плажа: 20 m
  • Аеродрома: 35 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt