Hotel Hilton Dubai The Walk

Одличен квалитет
dubai_putovanje_hilton_dubai_the_walk41.jpg
dubai_putovanje_hilton_dubai_the_walk40.jpg
dubai_putovanje_hilton_dubai_the_walk39.jpg
dubai_putovanje_hilton_dubai_the_walk38.jpg
dubai_putovanje_hilton_dubai_the_walk43.jpg
dubai_putovanje_hilton_dubai_the_walk44.jpg
dubai_putovanje_hilton_dubai_the_walk42.jpg
dubai_putovanje_hilton_dubai_the_walk46.jpg
dubai_putovanje_hilton_dubai_the_walk47.jpg
dubai_putovanje_hilton_dubai_the_walk45.jpg

Hotel Hilton Dubai The Walk

Растојание од
  • Плажа: 100 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt