Millennium Plaza Hotel

Одличен квалитет

Millennium Plaza Hotel

Растојание од
  • Центар: 200 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt