Radisson Blu, Carré Eden

Препорака!

Radisson Blu, Carré Eden

Растојание од
  • Центар: 2000 m
  • Аеродрома: 4 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt