Hotel One & Only Reethi Rah 6*

Одличен квалитет

Hotel One & Only Reethi Rah 6*

Барцино препорачува
Растојание од
  • Центар: 4200 m
  • Аеродрома: 41 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт
Телефон за контакт

Опис

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt