Hotel Safari Island 4*

Одличен квалитет

Hotel Safari Island 4*

Растојание од
  • Аеродрома: 60 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт
Телефон за контакт

Опис

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt