Hotel Summer Island Maldives

Одлична цена
Summer Island Maldives
Хотел Summer Island Maldives

Hotel Summer Island Maldives

Барцино препорачува
Растојание од
  • Центар: 400000 m
  • Аеродрома: 42 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт
Телефон за контакт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt