Hotel Velassaru Maldives

Препорака!

Hotel Velassaru Maldives

Растојание од
  • Центар: 10 m
  • Аеродрома: 10 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт
Телефон за контакт

Опис

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt