The Residence Maldives 5*

Одлична цена
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives
The Residence Maldives

The Residence Maldives 5*

Барцино препорачува
Растојание од
  • Центар: 8000 m
  • Аеродрома: 7 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт
Телефон за контакт

Опис

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt