Palais Medina & Spa Fes

Одличен квалитет

Palais Medina & Spa Fes

Растојание од
  • Центар: 800 m
  • Аеродрома: 13 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt