Serenity Eco Luxury Tented Camp

Одличен квалитет

Serenity Eco Luxury Tented Camp

Растојание од
  • Плажа: 400 m
  • Аеродрома: 80 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt