Hotel Bo Phut Resort and Spa

Одличен квалитет

Hotel Bo Phut Resort and Spa

Растојание од
  • Центар: 1000 m
  • Аеродрома: 5 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt