Double tree by Hilton Stone Town

Одличен квалитет

Double tree by Hilton Stone Town

Растојание од
  • Центар: 300 m
  • Аеродрома: 7 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt