Hotel Double tree by Hilton Resort Nungwi

Препорака!

Hotel Double tree by Hilton Resort Nungwi

Растојание од
  • Плажа: 10 m
  • Аеродрома: 60 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt