Hotel Riu Palace Zanzibar

Одличен квалитет

Hotel Riu Palace Zanzibar

Растојание од
  • Аеродрома: 65 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt