Hotel Sea Cliff Resort and Spa

Препорака!

Hotel Sea Cliff Resort and Spa

https://www.tripadvisor.rs/Hotel_Review-g11742689-d1982645-Reviews-Sea_Cliff_Resort_Spa-Kama_Zanzibar_Island_Zanzibar_Archipelago.html

Растојание од
  • Плажа: 10 m
  • Аеродрома: 25 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt