Viva Deluxe hotel

Препорака!

Viva Deluxe hotel

Растојание од
  • Центар: 200 m
  • Аеродрома: 45 km
Сместувањето поседува

Опис

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt