Акции

Aкција за црниот петок која трае од 20.11.- 27.11.2023

***ГРЦИЈА АПАРТМАНИ*** -20%
– попустот важи за целосна уплата за сите вили од нашата понуда

**БУГАРИЈА ЗИМУВАЊЕ *** – 7%
Системски цени – 7% попуст без разлика дали плаќањето е целосно или само аконтација

ГРЦИЈА

ПОПУСТ ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

-17 % за уплати во целост за апартманско сместување во сите вили од нашата понуда во Грција

Početna
Hit ponude
Kontakt