Crystal Prestige Elite Hotel

Сместување приспособено за деца

Crystal Prestige Elite Hotel

Растојание од
  • Плажа: 200 m
  • Аеродрома: 50 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt