Hotel Aminess Magal (ex.Beli Kamik)

Препорака!

Hotel Aminess Magal (ex.Beli Kamik)

Растојание од
  • Плажа: 150 m
  • Аеродрома: 6 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt