Hotel Corinthia Baška Sunny By Valamar

Препорака!

Hotel Corinthia Baška Sunny By Valamar

Растојание од
  • Центар: 900 m
  • Аеродрома: 50 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt