Одлична цена
Растојание од
  • Плажа: 30 m
  • Центар: 30 m
  • Аеродрома: 63 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt