Hotel Mediteran Plava Laguna

Препорака!

Hotel Mediteran Plava Laguna

Растојание од
  • Плажа: 100 m
  • Центар: 2000 m
  • Аеродрома: 60 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt