Hotel Mimosa Lido Palace

Препорака!

Hotel Mimosa Lido Palace

Растојание од
  • Центар: 500 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt